Algemene aanneming

Vloeren Janssens heeft een brede ervaring in bouwaanneming die we graag inzetten voor je project. Of je nu een nieuwe badkamer of nieuwe vloeren nodig hebt, wij zorgen voor een kwalitatieve renovatie die je huis nieuw leven inblaast.

Hoe doen we dat? Door een echte partner te zijn: te luisteren naar je bouwwensen en op tijd en binnen budget op te leveren. Duidelijke en transparante communicatie staan daarbij voorop.

Een aannemer om op te rekenen

Bouwen en verbouwen vraagt vaak veel tijd en brengt heel wat zorgen en vragen met zich mee. Wij ontzorgen je en zetten ons in voor een eindresultaat waar je trots op bent. En elke dag graag in thuis komt.

Van ontwerp tot oplevering, wij zorgen als ervaren professionals voor een hoogwaardige en betrouwbare bouwervaring. Planning, communicatie en budget zijn daarbij geen loze woorden.

Omdat elk project anders is, kijken we altijd in overleg naar de noden en de vereisten. Zodra we die in kaart hebben gebracht, kijken we hoe het project vlot en efficiënt kan worden uitgevoerd.

Een mooie keukenvloer, een gezellige badkamer, een functioneel toilet: we zetten er als betrouwbare aannemer onze sterke schouders onder.

Blader door onze realisaties

Ondek onze projecten in tuin, terras, oprit, vloeren, douche, bad en toilet.